Wounds!

Rich and Poor

10458205_10152544173380856_2880888944992768364_n

I try to read 1/2 -1 hour a day it is not always I manage to do it. But it is my goal! 😉

If you want to get better at something you need to study the subject!…

I don’t know many rich people who haven’t read a lot or at-least studied the subject they succeeded in, worked hard and stayed focused. Focus comes from concentration and you need concentration to finish a book! But every poor person I know has an ”X-Box” …

How are you spending your time?

Im Out! Happy Days!

2 kommentarer

 • Kenneth

  At spille computerspil kræver enormt fokus og koncentration, så det er ærlig talt noget pjat du skriver. Man bliver hverken rig eller fattig af at spille computerspil, og det samme gør sig gældende med bøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Hej Kenneth,
   Tak for din respons, hvis man bruger en masse tid på TV, computerspil og andre sjove underholdende ting som jeg selv elsker! Vil der ikke være meget tid tilbage til seriøse ting – derfor vil det være meget usandsynligt at man opnår en stor success. En person som er fokuseret og bruger tiden på at arbejde, eller læse på det man vil opnå, vil højst sandsynligt blive rig før ham som spiller computer dagen lang ;)- Det er desværre sad, but true!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wounds!